Злокобни истории от DEEP WEB-а

от: 07/08/2021

Снъф филми

Този тип филми документират истински убийства заснети на камера. Не ги бъркайте с някои клипчета, които сте гледали в youtube. Снъф филмите се снимат специално с цел екзекуция. Нещастните случаи не се броят. Снъф филмите са изключително редки ,че дори и властите отричат тяхното съществуване.

В Deep Web-а обаче могат да се намерят такива кадри и струват доста скъпо. Естествено, по света има много болни мозъци, които биха платили, за да гледат такова нещо. Това вече си е сериозно престъпление и сайтовете, които публикуват тези кадри съществуват само за няколко часа преди да бъдат свалени.

Черен пазар

С напредването на интернет технологиите черният пазар завладява Deep Web-а все повече. Може да си закупите всичко от наркотици, оръжие и човешки органи до антики, та дори и да наемете убийци. Валутата, която се използва в тези сайтове е биткойн, тъй като тя е анонимна и непроследима. Курса на еврото и долара се мени всеки ден и в последно време достига до рекордните 2600 долара за един биткойн.

Постоянната спекулация с тази валута я прави малко нестабилна с големи колебания. За няколко десетки биткойна може да си закупите дори и обогатен уран, ако искате да си направите атомна бомба. Властите обаче следят стриктно такива сделки и е по-вероятно на вратата ви да почука полиция отколкото куриерът, който да ви носи уран.

Човешки експерименти

Има няколко организации в Dark Web-а, които се занимават с експерименти над живи хора. Те си имат сайтове, в които описват шокиращи детайли какво са направили стъпка по стъпка. От медицинска гледна точка тези доклади били изключително точни, което подкрепя достоверността им.

Някои от експериментите са направо ужасяващи, а още по-ужасяващото е начинът, по който си набавят хора за експериментите. Предполага се, че повечето са бездомни или са с умствени проблеми. След като бъдат приети им се дава номер, с който са известни и всичко, което се прави с тях е описано в сайта и подкрепено със снимки. Знам, че всички очаквате да съобщим какви са експериментите, но повярвайте ми не искате да знаете. Най-лекия, за който може да се сподели е потапяне на човек в ледена вода, за да се засече колко време ще издържи. Слогана на сайта е "Не всички хора са равни, някои от тях са родени с преимущество."

Канибали

Има сайтове в Dark Web-а, които са като фейсбук и продавалник, но за канибали. Там купувачи и продавачи се договарят за стоки от човешки произход като кожа, кръв и кости. Канибализмът е абсолютно забранен във всички модерни общества и тези сайтове са следени от контролните органи. Интересното е, че те имат доста интернет трафик, което ни кара да си мислим че сред нас има много болни мозъци.

Подразделение на самия сайт ни отвежда до рецепти за изготвянето на човешко месо. Много хора си мислят че е направено като шега, но разследващите органи са открили значително количество прилики, които пасват с вече извършени престъпления от серийни убийци. Доколкото знаем създателите на тези сайтове все още не са заловени.

CICADA 3301 е една организация от Deep Web-а, която до момента три пъти е публикувала сетове с ултра сложни загадки, които са като интервю за работа за високо интелигентни индивиди.

Говори се, че повечето загадки са препратки в различни сайтове от Deep Web-а където отговорът ви отвежда към следващата. Залите са съсредоточени върху криптография и дата секюрити. След всяко такова състезание от Цикада 3301 публикуват съобщение, в което казват че са набавили подходящи хора, които да работят зад идеите, които те самите пропагандират - свобода, сигурност и поверителност. Има идея, че това е правителствена организация, която събира хора за своите тайни мисии. Много хора, които са се опитвали да разкодират съобщенията разказват, че дори и най-добрите им софтуери не са могли дори да се доближат до отговора на загадката.

Други публикации в сайта

Четенето е здраве.
© 2021 new-people.eu
crossmenuarrow-down