Oпасности и тайни от deep web-а

от: 03/06/2021

Наясно ли сте, че само 5 % от информацията, която ви се предоставя в интернет е достъпна за вас през търсачки като Google. Какво ли има в останалите 95 %, какви ли потайности крие така нареченият DeepWeb. Във виртуалния свят Deep Web-а е неконтролируемата страна на интернет, до която ще се доберете единствено с помощта на браузърът Тор. Там можете да намерите много нелегални неща като например продажба на оръжие, наркотици и секретни документи.

Хакери, разбира се, предлагат неогриничено количество от услуги и продукти. Има за жалост обаче и едно далеч по-тъмно и по-дълбоко място - Dark Web, но за него се счита, че се ползва от организации, които могат да си осигурят достъп до реално всичко на дадена цена.

Нелегални игри

В Deep Web-а се сформират много видове и различни по същността си нелегални игри и това далеч не са само залагания и комар, а доста по-странни и определено смущаващи състезание. Една от най-известните игри е съответно Ловец на съкровища.

Съществуват сайтове в Deep Web-а, които ще ви отведат към мистериозни места, които крият улики и жокери за разгадаване, съдържащи се на последващото място, на което ви инструктират да отидате. По-голямата часто от тези игри са безобидни, но знайте, че са документирани от полицията немалко случаи – например мъж от Филаделфия разгадава загадките с уликите и достига до място, където намира голямо количество котки без глави. Това е било предпоследното място преди да спечели цялата игра. Той обаче се плаши от видяното и се прибират стресиран. Когато отваря мейла си обаче открива ново съобщение, което гласи "Поне опита".

Наблюдение

Един потребител споделя любопитна история от Dark Web-а. Докато е търсил нещо в нета е попаднал на сайт, който бил се базира на различни мисли и странни съобщения. Той решава да проследи сайта и да намери къде се базира при което открива уеб сървър, съдържащ огромен брой HTML и TIFF файлове.

Всички те представлявали купища медицински документи от психолози. След като ги попреглежда, попада на някои доста странни неща и се връща в началната директория където открива нов файл "HELLO THERE.html". Последвайки линка във файла бива отведен до друга страница гласяща "We see you!" - "Виждаме те!". В точно този момент сървърът прекъсва връзката и този сайт вече не съществува.

Извикване на демони и духове

Ако някога сте се чудили как да извикате демон, Deep Web-а има предостатъчно наръчници за това как точно да го направите. Разбира се, не може да се каже дали са истина или не, но собствениците им твърдят, че са успешни.

Помнете, че ако успеете да извикате някое незнайно създание от немайкъде, то трябва ще са ви нужни отново услугите на Deep Web-а, за да откриете екзорсист. В най-общи линии окултизмът и демонологията са много разпространени в дълбините на Deep Web-а.

Други публикации в сайта

Четенето е здраве.
© 2021 new-people.eu
crossmenuarrow-down