Най-често задаваните въпроси при бързи кредити

от: 13/07/2021

Тегленето на бързи кредити, освен голямо удобство, представлява и голяма отговорност. Това са пари на заем, взети при нужда, които следва да се върнат в определен размер и срок. Преди да направите решаващата стъпка да изтеглите кредит, съвсем естествено е да си зададете някои логични въпроси относно типа кредитни продукти, познати като бързи кредити. 

Ето защо, за да бъдем максимално полезни във вашето търсене, в следващите редове подбрахме отговорите на едни от най-често задаваните въпроси при теглене на бързи кредити.

Колко бърз е бързият кредит?

Улеснената процедура за кандидатстване, бързото обслужване, което вече става и онлайн, както и това, че бихте могли да получите нужните средства в рамките на до часове, правят бързите кредити наистина бързи.

Те представляват идеална възможност за погасяване на внезапно възникнали разходи не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план. Така например бихте могли да се възползвате от бързи пари на заем за ремонт у дома, за покупка на нова техника, покриване на разходи до заплата и по ред други причини с краткосрочен характер. Дори и да имате нужда от пари на заем в изпълнението на дългосрочни цели, като покупка на кола например, бихте могли да заявите бърз кредит за кола, който да върнете в удобни за вас вноски и срок. Лимитът на бързите кредити достига суми от порядъка на между 3 000 лв. и 5 000 лв.

Всеки ли може да изтегли бърз кредит?

Да, на практика всеки пълнолетен български гражданин би могъл да изтегли бърз кредит онлайн или на място във физически офис на избрана от него кредитна компания. Единственият документ, който ще ви бъде изискан, е личната карта, а ако кандидатстването става онлайн - ще са необходими актуален имейл адрес и телефон за връзка. 

В сравнение с банковите заеми, фирмите за бързи кредити имат минимум изисквания за усвояване на такива - не е изискуемо доказване на доходи, наличие на трудови договори, поръчители и т.н. Пускате заявка за кредит, избирате сумата и срока на погасяване, а след одобрение на заявката получавате посочената сума най-много до час. 

Как да процедирам, ако не мога да плащам вноските си по кредита?

Гъвкавата политика по обслужването на заеми, която прилагат фирмите за бързи кредити, ви позволява да постигнете споразумение, дори и при подобен неблагоприятен развой на събитията. Внезапно съкращение от работа, забавяне на заплата, възникване на непредвидени разходи - това са все причини, които могат да възпрепятстват плащането на вноската ви по заема. Попадайки в която и да е от тези ситуации, не бива да се укривате, като не отговаряте на обажданията на кредитора, а да се свържете с него и да разясните ситуацията, в която се намирате.

Много често фирмите за бързи пари на заем предлагат услуги като рефинансиране на бързи кредити. По този начин вноските могат да бъдат намалени, а сроковете удължени, за да успявате да правите плащанията си навреме и да не претърпите загуби от наказателни такси, лихви за просрочие и други. 

Други публикации в сайта

Четенето е здраве.
© 2021 new-people.eu
crossmenuarrow-down