5 лесни стилови рокади, които ще вдъхновят външния ви вид

от: 07/10/2021

Въпреки че дъждовете са добре дошла промяна в непоносимата жега, те определено не са добре дошли за кошмарите, които носят със себе си – гардеробът ви ще трябва да има нови попълнения от дамски панталони, поли, рокли, блузи и ризи. Мокри петна, по-влажни настилки и напоени с вода обувки – ще трябва да се справите с тях благодарение на няколко трика.

Но не се притеснявайте повече, тъй като с някои интелигентни, лесни и бързи рокади за гардероби можете да продължите да изглеждате най-стилно в своите дамски дрехи. Прочетете, за да видите пет интелигентни начина да се обличате и да победите модния хаос.

Превключете вашите дънки с бързосъхнещи материи

Последното нещо, което искате в един дълъг ден е да вършите работата си в чифт мокри дамски дънки. Превключете тежката материя с бързосъхнещи заместители като жоржет, полиестер и вискоза.

Сменете дългите дамски панталони с такива до глезена

Пропуснете дългите си панталони, когато вали дъжд и вместо това изберете дамски панталони до глезена. С кройка и стил, които отговарят на всеки повод и ситуация, тази размяна със сигурност ще запази стилната ви игра непокътната.

Превключете от дълги на средни

Сега е моментът да разкрием тези ласкави поли до коленете и изисканите рокли с по-малка дължина. Оборудвани или проветриви, те са идеални, за да ви отведат от сутринта до вечерта.

Превключете плътните ризи с тези на щампи

Важни срещи, вие сте навън или вършите домакинската си работа, ще бъде всичко по-лесно за справяне без мокри петна. Заменете плътните си ризи, пуловери и блузи с такива с щампи, които лесно могат да прикрият тези неудобни ситуации.

Превключете от велур на кожа и каучук

Дъждовният сезон не е най-подходящият момент да извадите най-хубавите си кожени обувки. Сменете тези стилни мокасини за обувки с гумени подметки и ако токчетата са това, в което функционирате най-добре, изберете готин чифт с плоски форми.

Други публикации в сайта

Четенето е здраве.
© 2021 new-people.eu
crossmenuarrow-down